Tel: 06-27392833

KvK nr: 89939573


Tijdens het EK alle dagen open
During the European Championschip open every day

 


Sportcafé  Haarlem.

Voor de ultieme sportbeleving.
Wij willen een zo breed mogelijk scala aan sport (live) aanbieden in ons café op de diverse schermen. Tevens is dit de thuisbasis voor de Haarlemse Dart Vereniging. Wij hebben vier dartbanen voor competitie en recreatie darten. Geen pijlen ? Geen probleem ! Wij hebben een aantal setjes liggen die vrij gebruikt mogen worden.
Wil je graag een bepaalde wedstrijd of toernooi volgen ? Laat het ons weten dan zullen wij dat proberen te regelen. Daarnaast willen wij graag dat "buurtcafé" zijn waar je gewoon kan binnenlopen voor een drankje en een hapje. De kaart is niet heel uitgebreid maar altijd vers en met veel passie bereid. Op de tap hebben we Hertog Jan, Texels Skuumkoppe en Bird of Prey van Uiltje. Op de fles een assortiment verschillende bieren, ook diverse alcohol vrij. Verder een breed assortiment aan andere (sterke) dranken en natuurlijk ook diverse frisdranken.
Een kopje koffie of thee is natuurlijk ook mogelijk.
Wij zullen hier alle activiteiten gaan posten die in het café gaan plaatsvinden daar wij van plan zijn van alles te (gaan) organiseren.  Wij staan open voor suggesties maar zelf denken wij aan:
- Dart toernooien
- Saterday night specials (zoals live muziek/optredens)
- VrijMiBo's
- Zondagen met sport (F1, eredivisie, Premier League etc etc)
- Live sport uitzendingen (Wil jij graag een specifieke wedstrijd en/of toernooi samen met je vrienden bij ons kijken ? Neem contact op en we zullen proberen dit te regelen)
- Klaverjas / Poker avonden (ook voor beginners)
- Karaoke.
- Pub quiz
- Zelf iets organiseren ? Neem contact met ons op !
Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in ons café.
Team Sportcafé Haarlem.E-mailen
Bellen
Instagram